.

.
Minä (6.), Jussi Vilkkilä (2.), Eeli Halonen (1.)

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

3 WEEKS OUT WRAP-UP

Moi!

Tällä kertaa ei ole sitä monotonista WRAP_UP_VIDEOTA, vaan TANKKAUSPÄTKÄÄ! Lisäksi Pakkotoiston kilpailija- ja bodyjuorupalstalta löydät allekirjoittaneen threadista uusimmat löysät kuntokuvat viikonlopulta.

Eli 3 weeks out ei mitään kummallista. Treenijakoa tihennettiin jo viimeistelyä silmälläpitäen ja loppurutistuksia varten. 2on1off, tuplatreenejä. Safkoja vähennettiin myös eilen, nyt hiilarit 100g/50g (tuplatreeni/lepo). Aika näivettynyt olo näin alkuun, mutta toivottavasti on sen arvoista! Helpompi dieetti ollut kuin viimeksi, toivottavasti päästään siihen lopputulokseenkin.

Mainitaan vielä, että aamupainon keskari tippu 0.8kg tällä viikolla, vähintään samanlainen edessä - ja mieleltään alakropasta! Prkle! Nyt alkava viikko on siis viimeinen kova treeniviikko ja ma-pe porskutetaankin joka päivä 2 treeniä.. Jalkapäivinä 2 salitreeniä, yläkropan päivinä 1 salitreeni ja 1 mäkiveto. Lihashuoltoa täytyy pyrkiä tekemään joka päivä..



Tankkaus ei mennyt putkeen ja maltilla otetaan kisoihin sitten. Jos ei ole kireä, niin ei silloin kannata tankatakaan. Nyt loppukirrailut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti