.

.
Minä (6.), Jussi Vilkkilä (2.), Eeli Halonen (1.)

maanantai 23. maaliskuuta 2015

5 WEEKS OUT WRAPUP!

Moi!

Wrapup-videota taas viikottaiseen tapaan, kuten olen luvannut. Mutta mitäs muuta sitä tällä kertaa jauhais? Koulu vähän ressaa, tai koulussa lähinnä se, ettei jaksa tehä hommia kokonaisvaltasesti. Kandi on nyt hoidettu, vielä pitäis kaivaa motivaatio pitää seminaari aiheesta. FFUU.. Ei kiinnostais yhtään. Nojoo, kyllä mä sen hoidan tässä - ei ees vaikuta arvosteluun.

Mitäs muuta? On muuten tullut Layne Nortonin videoita katteltua tubessa, Hyviä vlogeja kaverilla ittelleni dieettiläisenä varsin ajankohtaisista aiheista, kuten metabolic damagesta, reverse dietistä ja muista semmosista. Kandee kattoo noi tubesta.

Matkaakin ollaan pläänätty. Ps. Jos jollain on kokemusta noista Stockmannin Hullujen päivien lentoalennuksista, niin laittakaa viestiä viestilokeroon! Siellä mainitaan jotain, että alennus koskee 90% verottomasta hinnasta tms. joka vaikuttaa vähän paskan suomen kielen lisäksi epäilyttävältä.. Nojoo, kunhan antavat tiketin Barcaan ja päästään sinne bodaa nii kaikki toiveet toteutuu. :v Kai..

Oli mulla se wrapup videokin tossa. Tällä kertaa vähän pidempänä!! Eli keittäkääs kuppi sumppia eli sumpit pihisemään ja liitto vanhenee joka kupposella. Moro!

3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää Jeissi!!! Alakaa olla rapsakkaa lihaa... Nyt Liiton malliin vielä muutama viikko, niin se on siinä... RIPPED! Tsemppiä! T: Me 2Teetä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä tässä vaan taivalta vielä riittää.. saa nährä riittääkö aeka.. :) Mutta revitään mitä ukosta irti lähtee, niin pitkään on tultu, niin nyt ei viitti kesken jättää, vaikka ei hyvältä näytä!

      T. Eilisen tuplajalkapäivän jälkeen mäkeä vetämään, v*ttu mikä fiilis lähtee näillä kintuilla kirmaan...

      Poista
    2. Ei muuta ku täysillä nautiskellen loppuun asti... Hyvä paketti sieltä tulee. Me huuetaan Tintan kanssa kyl sit niin p..........!!! T: 2*T

      Poista