.

.
Minä (6.), Jussi Vilkkilä (2.), Eeli Halonen (1.)

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

LIITON MATKA 2014.

Tere!

Mennäänpa suoraan asiaan. Eli to 18. - la 20.12. oltiin porukalla treenireissulla Tallinnassa. Pekan ja Jeren kanssa hurautettiin matkaan jo torstaina, Torsti & Tintta pyräyttivät Kalev Spa -kylpylähotelliin sitten perjantaina seuraksemme.

Pitemmittä puheitta, episode 1 viime postauksessa. Päivä jolloin tultiin ja treenailtiin takareisiä ja pohjetta. Nothing especial.

Toisena päivänä tuplatreeniä ja katsastettiin Reval Sport -niminen sali, joka oli ihan kulman takana hotellilta. Hyvä sali, videolta enempi.


Illalla treenailtiin sitten ylävetäviä hotellin salilla. Samasta pätkästä löytyy se. Ps. Eikö ollutkin Revalin treenissä Tommilla kevyt sarja tuossa mikä on esikatselukuvakkeessakin? VL.

Viimeisenä, kolmantena päivänä rykästiin treenit pommilla rintaan ja ylös heti aamusta, ennen aamupalaa. Sen jälkeen kimpsut ja kampsut kasaan ja paluumatkalle. Laivalla puhuttiin niitä näitä ja eksyi jorinoihin pari VL-tarinaa.. no lähistöllä istuva naispuolinen henkilö sitten kysäsi, että eikö meillä ole MITÄÄN muuta keskusteltavaa?!? Tokastiin vaan siihen, että sanos muuta. Huonot on jutut, muttakun ei muutakaan oo. Järkevää.



Semmonen. Aivan mahtava reissu, hintaakaan ei tullut kun reilu 100e per nuppi. Tähän kuului menopaluu, 2 yötä Kalev Spa -hotellissa ja 2 aamiaista sekä ilmaiset kylvyt että ilmaiset treenit hyvällä hotellin salilla. Hyvä setti.

Tarina jatkuu, huomenna alkaa duunit taas ja se on kovaa. Ei mulla muuta, joulumieltä vaan kaikille! Koitan kirjoitella vielä ennen julaftonia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti