.

.
Minä (6.), Jussi Vilkkilä (2.), Eeli Halonen (1.)

tiistai 9. joulukuuta 2014

Kone jo yskii, ukko kunnossa?? Long story long.

Moronks!

Alkaa ukko olee rasvattomassa ja kuivassa kunnossa jo. Mutta mistä sen tietää? Loukkaantumisista tietenkin. Eilen oli salirintamalla aika katastrofaalinen päivä. Mutta kelataan taaksepäin, onko kohtalolla näppinsä liemessä..

Olisko ollut la-su välinen yö kun huomasin olevani backstagella valmistautumassa kisoihin. Ensimmäisellä kisadieetillä en nänhyt varmaan yhtään kisoihin liittyvää unta, mutta nyt niitä on ollut jo kourallinen. Jokeri kysyisi tähän liittyen; "Why so serious?" -Have no idea.. Mutta kuinkas unessa kävi? No perkele, olin ku peilikuva 2013 syksystä. Yhtä löysä, pieni ja vaalea. V*ttu. Mitäs sitten?



Rupesin sitten aamupalan ääressä fundeeraamaan, että mitä jos näin tulisi tapahtumaan.. No voi perkele, pakko tehdä siirto. Ei shakkiakaan voiteta, jos ei siirrä mitään! Tai sitten kusee koko pelin, mutta se on pelin henki. Asiaan?

Päätin lisätä sitä bodarin arkipäivää ja broscience-kaiffareiden pahinta vihollista treeniohjelmaan; AEROOPISTA!!11 Viime dieetillä otin matalasykkeistä aeroopista, jossa vetelehdin eteenpäin kuin märkä läski. Uskon että siitä ei ollut paljoa hyötyä, joten nyt tällä dieetillä kokeillaan korkeasykkeistä, intervall-tyyppistä harjoitetta.  Mihinkä paikkaan?

Treeniohjelman mennessä 3on1off, järjestyksessä; Jalat/Ylävetävät/Ylätyöntävät/Lepo, ... , näistä vähiten kulutusta tulee ylätyöntävien treenistä. Haluan kuitenkin tässä vaiheessa projektia pitää täyden lepopäivän, jolloin voi mm. peilata omaa mahaa, kärvistellä kotona alhaisia kaloreita tai muuten vaan itkeä ittensä uneen - joten lätkäsin tämän aeropisen lisäharjoitteen tuohon ylätyöntävien pariin..



Sitten asiaan. Todellakin viikko aloitettiin punnerteluilla ennen Fysiikan historian tenttiä (joka muuten meni hianosti!), duunailtiin siinä allaolevaa harjoitetta ja 2. dippisarjan jälkeen alkoi vähän kivistämään rintaa, jota on joskus aiemminkin ollut dipissä havaittavissa (vuosia sitten) - aloin tekemään 3. sarjaa, ja heti kun otti edes painon käsien varaan, niin EISSSS..... Jumalauta mikä paine. Tuntu siltä, että Kvarnari olisi istunut yhden neliösenttimetrin (1cm x 1cm) alueella rintalastan päällä. No saatiin rinta siinä treenattua vielä, mutta esim. tänä aamuna tuo vielä ilmoitteli ittestään..

1. Viparit sivulle KP 5x10x4-12.5kg, 3x10x15kg -> 10x12.5kg -> 10x10kg.
2. Pystysoutu KP 10x20kg/käsi, 3x8-10x27.5kg.
3. Pystypunnerrus 8x50kg, 3x6x60kg.
4a) Ojentajatalja 5x10x20-30kg
4b) Ojentajatalja niskan takaa 5x10x20-30kg - superina.
5. Dippi 8xBW, 2x5-7x20kg ja RÄKS.
6. Kapea penkki (smith) 10x80kg, 6-8x90kg, 8x80kg.
7a) Vipuvarsipunnerrus 3x10-8x60kg
7b) Ristikkäistalja 3x10-12x10-12.5kg/käsi.

Aamupaino: 99.8kg

Ja painokin pongahti. V*ttu. No sitten iltasella lähdettiin Kvarnarin kanssa juoksemaan LPG:n urheilupuiston takana olevalle pururadalla S:n muotoista jyrkkää ylämäkeä, eli lyhyesti MÄKIVETOJA. Lyhyen lämmittelyn jälkeen paukuttelin 10x mäen ylös 100% teholla ja hölkötellen alas, melkein kuoltiin. Siitä kevyt hölkkä kotio ja tuli jo oksupoksua suuhun, mutta kaloreiden ollessa vähissä (3100kcal) nieläsin ne, koska varmasti oli vielä protua imeytymättä BCAA-drinkistä..

Meemin mukaan; ei tästäkään selvitty ilmasiks.. Oikeessa jalassa jotain mätää, nimittäin painopistettä ulkosyrjälle siirrettäessä tulee tuonne pohkeen seudulle hemmetin kova paine ja kipu. Myös oikea PAKARA on hieman turvoksissa ja arka. Kvarre jo hellävaraisesti käsitteli pakaraa, mutta ei siitäkään ollut oikein hyötyä. #VL. Huolsin tossa alakropan läpi, mutta ei uutta kipujen puolesta - tarkkaillaan tilannetta..

Kohta yläkropan huollot ja sit jos alkais valmistautumaan huomiseen jalkatreeniin, toivottavasti pystyy jollain tasolla tekemään. Liiton jatkoja vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti