.

.
Minä (6.), Jussi Vilkkilä (2.), Eeli Halonen (1.)

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

PLÄÄNI ON PLÄÄNITTY! Road to Kultsa is about to begin..

Mortonks!

Nyt suoraan asiaan, poikkeavasti: Eli kisatähtäimethän ovat keväässä 2015, reilu puolen vuoden kuluttua huhtikuun 18.-19. Helsingin Kultturitalolla, Fitness Classic -tapahtumassa, Classic bodybuilding juniorit (alle 23v.) -sarjassa. Nyt siis blogi kirjanmerkkeihin, jos haluaa itkien nauraa kun laihaläski yrittää laihduttaa ja on nälissään kameran eessä päivästä toiseen!

Kuten aiemmin puhuin pääni menoksi 23 viikkoista dieettiä. Oon tässä nyt välillä vilkaissut peiliin ja heilutellut vatsamakkaroitani. Vastaus on kuulunut peilistä; liian vähän. Lyhennetään tätä kisan (syksy 2013) jälkeistä tankkausta ja läväytetään 26 viikkoista dieettiä tiskiin - PUOLI VUOTTA, TASARAHA!

Kuvaa viimeviikolta. Aamupaino 103kg pyörinyt.
Sehän tarkottaa, että kiristelyt alkaapi alle 3 viikon kuluttua - no voihan v****! No näillä mennään ja perusteluna dieetin pitkittymiselle on se, että josko sitä kerrankin olis kunnossa. Se että onko tämä kisojen välinen ns. offseason 59 vai 62 viikkoa ei varmaan kauheasti näy lavalla lihasmassassa huhtikuussa 2015. Luulisin.

Eli nämä 3 viimeistä viikkoa riuhdon kädet 3x viikkoon, jalat 2x. Vakiinnutan myös ruokapuolen, eli tähtään reenipäivinä sinne 4700kcal, joista 700g olis hiilihytraattia, protu ja rasva vähempi. (EIII KAII) Laitan noista safkajutuista tarkemmin parin viikon kuluttua. Tärkeetä on että kroppa ehtis tottua tuohon korkeaan ravintomäärään ennen dieettiä, jotta reagoi sitten dieetin edetessä pieniinkin muutoksiin. Kärsivällisyyttä se vaatii, mutta salil eka salil vika. OKVL.

Kevääksi 5kg kireemmäksi ukko!

No sitten kuulumisia. Paskaako tässä. TANELI on ollut nyt reeneissä aika paljon mukana, vaikka eihän se jaksa kun yhen liikkeen tehä kunnolla. Elopaino on vissiin 170 kieppeillä - oikase TANELI jos oon väärässä? Rasvat n. 50, mulla 30. Eli eilisestä reenistä vähän pätkää.



EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI!

Päivittelytahtiin sen verran, että tämä loppuvuosi joulukuun alkuun saakka on melko kiireistä koulun osalta, niin pyrin siihen kerran viikossa päivittämiseen löytämään aikaa.

Kolikon kääntöpuoli on se, että joulun jälkeen en tee koulun eteen, kun kandityön sekä tentin pari kurssia jotta Kelalta saadaan hynat veks. Sitten alkaa löytymään blogin tykityksellekin aikaa enempi!!

Kisadieetistä olis tarkotus kuvata kolmiosanen sarja ja tällä kertaa ammattilaisen kuvaamana ja editoimana. En paljasta siitä sen enempää, koska matkaa tässä on melkosesti! :) Pyrin ittekin hommaamaan uuden kameran, jotta teille rakkaille lukijoille tulis vähän parempaa matskua!

EI muutakun kevättä kohti ja v***n kovaa!! Nauttikaa syksystä, hienoa vuodenaikaa vaikka hammasta kiristääkin aika usein. :)

Jos täällä on hiljaiseloa ja tulee ikävä näitä p*skoja juttuja, niin laittakaapa instagramissa seuraa-namiska pohjaan käyttäjälle 'jarkkotyrylahti'. Sieltä löytyy lisää pönttökuvia!

Näihin kuviin, näihim tunnelmiin!

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä viimesille offiviikoille ja alkavalle dietille. Monesti on puhetta, että dietille kannattaa lähtee jo valmiiks suht kireessä kunnossa. Jossain vaiheessa sun oli tarkoitus pitää välidietti, mutta jätit sen väliin... Aiotko ottaa tämän jotenkin dietillä huomioon, muuta kuin dietin pituudessa? Safkajutuista lupasitkin jo kirjoitella. VL ja painetta pönttöö! t. Viiskasi

    VastaaPoista
  2. Tsemit täältäkin dieetille, tekee varmaan alkuun ihan hyvääkin jos ~60 vk tullu syötyä hyvin! Käy huvikses jossain inbodyssä/pihtimittauksessa nyt bulkin huipulla, sit dieetin lopussa samat ni voi ainakin suuntaa antavana kattella mitä ropalle tapahtu :)

    Kiva kuulla että alat taas enemmän bloggailemaan, täytyypä seurailla taas!

    VastaaPoista
  3. Jarkko, sinä et osaa treenata yhtään

    VastaaPoista