.

.
Minä (6.), Jussi Vilkkilä (2.), Eeli Halonen (1.)

torstai 23. lokakuuta 2014

Tamppoonireenit jatkuu ja dieetti lagaa!

Terve!

Warrenin Branchiltakin kysyttiin joskus: "Branch, do you ever have light days from training?", johon Branch vastasi: "Light days? Are they some kind of tampons?". Mutta mä en oo Räntsi, joten tamppoonit on varsin fine. Varsinkin näin dieetillä, kuka hemmetti sitä mielellään reenais kovaa dieetillä??

Branch Warren & Light day
Jeps, mutta mitäs täällä. Otsikon mukaisesti tää viikko mennään tamppooneja käyttäen, onneks tyttöystävältä löytyy niitä, eikä tarvii kaupassa käydä, ja dieetti on ihan motissa. Liekkö aineenvaihdunta mennyt jumiin, kerta 4. päivä menossa jo. 176 jäljellä.

Paino siis jumittaa, vaikka nälkä kurnahtaa silloin tällöin näillä 4000 kalorilla. Treenipäivänä, lepona 3600. Toki tää viikko on nyt kevyttä, joten kulutus on selvästi pienempi vs. kun ottaa "kovaa". Ens viikolla siis voi alkaa pudottaa kaloreita vielä, mikäli jumittaa. Epäilen. Kuitenkin vatta on flattaantynyt, eli selvästi vähempi tulee ruokaa nyt ja ennen kaikkea puhtaammin. Vikalla offiviikolla oli siis 4700kcal liiton malliin, hiilarit reilu 700g reenipäivänä kovaa.

Jarren kanssa oltiin salilla. Tuli hemmetin tylsää kuvailua, kun ei video raksuttanutkaan alkupätkässä. No laitetaan kaikki sisään, mitä tuli kuvattua. :v

1a) Etukyykky 3x5x90kg
1b) Kyykky 3x4x90kg - heti perään.
2. Jalkaprässi 3x15x230kg.
Heinosen superi:
3a) Kyykky leveellä hiisaten REISILLÄ 3x10
3b) Reisiojennus sama 3x10.
4. Reisikoukistus 3x15x27kg.

Aamupaino: 104.4kg

Eipä tässä kummempia. Huomenna ennen duunia rintaa ja kättä. Tänään oli myös vika tentti, termofysiikasta. Meni muuten huonosti isolla H:lla. :v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti