.

.
Minä (6.), Jussi Vilkkilä (2.), Eeli Halonen (1.)

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Videota puskee, läski puskee, dieetti ei toimi!!

Terve!

Otsikon mukaisesti suoraan aiheisiin! Alkanut nälkä tulemaan aika ajoin näillä 3600/3200kcal seteillä, mutta se on hyvä - jotain PITÄISI tapahtua! Paino putoaa, mutta liian hitaasti..

Ekalla viikolla aamupainon viikkokeskiarvo tuli alas 0.8kg ja nyt tokan viikon jälkeen 0.5kg. Puhutaan, että tuommonen 0.5kg/vko on hyvä painonpudotustahti, mutta jos fundeeraa, että nyt tämä tahti pysyisi vakiona dieetin loppuun saakka, se tekisi 26*0.5kg = 13kg, tällöin kisapaino olisi ~105kg-13kg = ~92kg. Viimeksi 83kg oli alhasin "normi"aamupaino. En oo 9kiloa lihasta kasvattanut, sen voin myöntää ihan suoraan. :D

Mutta katsellaan tässä, että tuleeko painon putoaminen kiihtymään. En stressaa asiasta, mutta kyllä tämmöset herkästi pyörii mielessä. :) Treeneihin.



Jalkatreeniä perjantaina! En nyt kirjottele noita liikkeitä ja sarjoja, koska 3 treeniä on jäänyt kirjoittamatta ja haluun joskus päästä nukkumaan.. :v Takareidet paukutettiin "kovaa" ensin, prässi tehtiin takalistolle viimeistelyliikkeenä. Päälle etureisiä volyymilla; ojennusta ja vaakaprässiä superina (video) ja päälle pitkä askelkyykkykävelysetti (on yhdyssana!)

Lauantaina meillä oli hyvä 6 hengen porukka + TANELI! Fitnesspari Tintta & Torsti kävivät pitkästä aikaa LPG:llä, hyvällä meiningillä jalkatreeniä. Upeeta oli nähdä ja näistä tapaamisista kuullaan vielä! Valitettavasti nyt jäi kuvat sun muut ottamatta, kun pitkästä aikaa oli treffit porukalla! Ollaan alustavasti puhuttu joulukuulle reissua Tallinnaan, se olis upeeta kun se toteutuis!! :)

Selkää väännettiin Jeren ja Pekan kanssa. Ylhäältä raskaampia vetoja, vaakatasosta volyymillä enempi, päälle haubergia.


Sama treenikolmikko, sama paikka, päinvastaset lihakset! Tämän voisin nyt rukata liikkeideen, sarjoineen ja toistoineen päivineen! Mitenkä yleisesti, haluutteko detailsitkin treenistä; mitä kaikkea? :) Kuten huomaa videolla, mulla jäi reenikengät himaan! Joka treeniin unohtuu jotain otttaa messiin tai suolat väärässä sheikkerissä. :v

1. Vinopenkki 8x80kg, 3x6-5x95kg.
2. Penkki 6x100kg, 3x5-6x120kg.
3. Ojentajatalja 10x20kg, 10x25kg, 10x30kg, 3x10x35kg.
4. Lattiapunnerrus KP 3x15-10x33.5kg - haipakkaa toimintaa!!
---
5a) Viparit sivulle KP
3x15-20x10kg
5b) Takaolkaveto r. taljassa 3x15x70kg
5c) Viparit eteen lätyllä (laaja liike) 3x12-10x10kg.

Aamupaino: 103.2kg

Huomenna vtun kovaa lepoa ja hammaslääkäriä!

5 kommenttia:

  1. Kyl toi paita on vaan komee!!! (ja mies tietty myös) Hyvä siitä dietistä tulee, ei liikoja stressejä... Keväällä kiree ku mikä!
    T: Tintta&Torsti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos kiitos!! Näinpä, kunhan pysytään koko ajan tilanteesta ja edistymisestä hereillä, niin liitto vol 2.0 nähdään keväällä Kultsalla!

      Ps. Keväällä kiire ku mikä!* Kunnon suhteen. ;)

      Poista
  2. Laitahan mittoja kehiin niin olisi mukava verrata paljonko on tullut offilla lisää verrattuna kevääseen, kun silloinkin laitoit mitta päivityksen.

    VastaaPoista
  3. Nyt läski alat raportoimaan, että toimiiko se tinktuura. Keuliiko pahasti? Onko yksisilmäinen käärme alavatsan karvamättäällä ennen aamun sarastusta? Tyttöystävän henkinen ja fyysinen kunto, nirhaumaa ja punoitusta vaiko loputonta migreeniä? Vaadimme pikaisia vastauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä V*ua! kuka luulet olevas?!?

      Haha, kiitos kommentista, hyvää settiä! Impotenttia ilmoilla syksystä 2013 lähtien, tyttöystävällä miesrinki, kun hommat ei pelitä kotipuolessa! VL.

      12. päivä on mixaus ollut 4 viikkoa pullossa, sitten erotellaan setti ja otetaan rohtu käyttöön! -TULEE TARPEESEEN-

      Poista