.

.
Minä (6.), Jussi Vilkkilä (2.), Eeli Halonen (1.)

torstai 6. marraskuuta 2014

Realiteetit mielessä pitäen kohti kovuutta!

Morjes!

Noniin, se meni toi Kvarnari laittaan ton meijän pyllykuvan sosiaaliseen mediaan; Facebookiin Fitness Selfiet sivulle. Nyt siellä on huudeltu sitä sun tätä. :v No ei ne paljoa totuudesta oo menny sivusuun! Hei! Tuli hyvä kyssäri!

"Tuli mieleen kun kommentoit tohon ettei ympärysmitoilla ole väliä, vaan lihaksen kiinnityskohdalla. Niin tottahan tuo on, mutta samaltahan se samoissa mitoissa näyttää? Niin koetko tuovasi kehittyneen paketin lavalle vai saman kuin viime vuonna?`En millään vittuiluna kysynyt vain ihan uteliaisuuttani."

Todella hyvä kysymys viitaten meikän perusteisiin ja niiden aukkoihin edellisessä postauksessa. Tottahan tuo on, että itselle ympärysmitta on mittari siinä missä esim. kuntokuvat tai kehonpaino. Omasta mielestä vaan ns. liian yliarvostettu. Sittenku mulla on puolen metrin kädet, niin pulkannarut ne silti on, vaikka nyt miettii, että sitten on BIG GUNS!!1 Treeniuran alkumetreillä mietti, että kun penkissä saa 100kilolla sarjaa, niin on jo aika iso poika.. No allekirjoittanut otti puoli vuotta sitten 5x140kg ja ei tässä kehumista ole missään suhteessa. :d Eli se siitä.

Liiton ilmeellä kohti pettymyksiä!

Jälkimmäiseen kysymykseen: Totta helvetissä koen. Tavoite olis olla 5kg isompi, eli kilpailla kutakuinkin samassa painossa (84kg) kuin 2013, mutta 5kg kireempänä. Ei tässä vielä ole mitään takuita, että huhtikuun 18. 2015 noustaan lauteille. Ensinnäkin matkalla voi tulla loukkaantumisia, ongelmia, mitä tahansa voi käydä. Jos kondis näyttää loppumetreillä siltä, ettei selvää kehitystä ole saatu 2013 vuodeta, miksi kilpailisin? Lineuppi tulee kasvamaan, ukot kovenee joka kisalta, joten miten voisi pärjätä mikäli ei ole selvästi viime kertaa parempi?

Tavotteet mulla on ensi kisaan:
-olla suurempi (uutta lihasta & polttaa dieetillä vähempi jo vanhaa)
-olla selvästi kireämpi
-omata paljon paremman värin
-olla parempi esiintyjä, niin lavaolemukselta kuin poseerauksilta
-menestyä paremmin.

Siinäpä noita olisi. Muistutan, että kilpailulisenssi hankitaan tammikuun 2015 aikana, silloin katotaan, että ollaanko tavotetahdissa, ehtiikö vielä ukko kuntoon kisoihin ja toinen checkki on maaliskuussa, että onko järkeä jatkaa hommaa. Mikäli ei, niin junnukisahaaveet heitetään roskiin, mutta voin kertoa, että nälkä kisata viimeisen kerran junnuissa on melekonen.. Ruuvia kiristetään olosuhteisiin nähden niin paljon kuin sitä vaan tarvitsee kiristää, että kondis tulee esiin.

Ok. Sitten tän päivän treenit! Piti olla lihashuoltoa, mutta Tuija on sairastunnut, joten otettiin sitä perinteistä LPG-hoitoa ukolle med Jere och Kvarre. Perkele että on reidet kipeet.



1. Pystypunnerrus KP 3x8-10x33.5kg.
2. Yhden käden pystysoutu KP 8x23.5kg/käsi, 3x8x28.5kg PR.
3. Viparit tuettuna sivuille KP 4x15x8kg.
---
4. Ojentajatalja
3x10x50kg - otetta vaihdellen narusta lapioon.
5. Dippi 3x8-7x20kg.
6. Ojentajapunnerrus niskan takaa KP 3x8-10x41kg.
---
7a) Ristikkäistaljas
3x15x30kg/käsi
7b) Vinopenkki (smith) 3-5x80kg, 4-5x70kg, 6-8x60kg - superina.

Aamupaino: 102.6kg

Semmonen treeni. Se on jännä kun rinnan saa paketoitua käsiolka-reeninkin päätteeksi megapumppiin. Kertoo jotain vahvoista ja heikoista lihasryhmistä. :v Jees, huomenna levätään, eli koulua ja duunia. Lauantaina duunia ja jalkareeniä, liiton saunalla höystettynä.

2 kommenttia: