.

.
Minä (6.), Jussi Vilkkilä (2.), Eeli Halonen (1.)

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

15. dieettiviikko tulille!

Terve!

Ennen dieettiä mietti, että perkele.. 26 viikkoa, millonkohan pitäis tankata ekan kerran?!? Näytin tältä.. Ilmeestäkin näkee, että ei oo heleppoo olla syömättä!!



Nyt kun tässä eteenpäin mennään, niin nälkähän piipahtelee kylässä (varsinkin nyt kun laskin kaloreita himpun verran, siitä enemmän myöhemmin), mutta ei tässä mitään henkisiä tarpeita tankkailla ole. Paineetonta lihaahan ukko on täynnä, tai sitten niitä lihoja ei ole ollenkaan - veikkaan jälkimmäistä..!

Tässä on nyt hyvin aikaa blogata (ei pitäis kun kandia alkaa rustaamaan, aiheen valitsin toista kuukautta sitten, mutta ei tuossa työssä vielä muuta olekaan rustattuna kuin aihe.. :v), mutta töistä on vapaata nyt perjantaihin saakka! Kuten edellä mainitsin, niin kaloreita pudottelin karvan verran. Alle 12 viikkoa SM-kisoihin ja mietin, että pakkohan tässä on alkaa vituttamaan ja nälkiintymään - hiilareista -20g pois. Ihannehan olisi olla kunnossa jo 2weeks out ja päästä täyttämään kehoa ajan kanssa maltilla!!

Mutta matkaa vielä on ja tehtävää (duunia ja koulua maan svidusti, ei heti lopu kesken)!! Mutta reenataan nyt ensin. "Education is important but big biceps are importanter!", remember that!

Tänään treenailtiin selkää ja viikonlopun selkäreenistä sain vihdoinkin videon upattua. Alla oli perjantaina jalkatreeni ja iltavuoro, 5h yöunet ja päälle 12h duunivuoro. Sitten kuvattiin tämä video. Liittohan on...




Lähti muuten nahkat toisesta kämmenestä kun Jermun kanssa sekoiltiin kaverin kyykätessä eilen. Tänään oli silti aika hyvä intensiivinen selkätreeni, huomenna punnerrellaan ja juostaan mäkeä! #VL.

2 kommenttia:

  1. Ilmeisesti et käytä juurikaan erikoistekniikoita? Jos näin on niin voisitko avata vähän että miksi ja miksi treenaat niin kuin treenaat. Saattaa olla että olen täysin väärässä, mutta tälläisen kuvan olen saanut. Jokatapauksessa tsemppiä dietille ja kisoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, kiitos kommentista! Olet täysin oikeassa, kerron tästä seuraavassa päivityksessä.

      Kiitokset ja hyvää jatkoa sinnekin!

      Poista