.

.
Minä (6.), Jussi Vilkkilä (2.), Eeli Halonen (1.)

maanantai 9. maaliskuuta 2015

7 weeks out WRAPUP

Tervehdys taas!

Kirjottaessani tuon yllä olevan pysähdyin hetkeksi miettimään. Saa olla tyytyväinen, että on terve. Ja nyt tarkotan lähinnä sitä, että lähipiirissä on vaikka minkälaista kuume- ja paskatautikierrettä, että aika riskivyöhykkeellä ollaan..

Mitä jos tulisin kipeeksi? Tässä vaiheessa dieettiä.. No en perkele tiedä, vois vetää sängyn pohjalle ja siitä patjan läpi suoraan sängyn alle.. Huhu, no koputellaan puuta ja jatketaan touhua niin pitkään kun pystytään!

Viime viikolla suoritettiin kalorivähennys. Nyt siis treenipäivänä 2500kcal p250, hh250, e55. Lepopäivänä 2100kcal p240, hh150, r60.. Ei oo kehumista. :v Nälkä on tullut jo hyväksi ystäväksi, ei oo enää kaveri. Välillä tuntuu että energiatasot ovat jumalattoman alhaalla, mutta ei oo paljoa enää!! 20 viikkoa dieettiä takana ja 1 päivä, joten koskaan aiemmin en ole näin pitkää miinuksilla ollut..

Mutta videota kyhäilty on:


Sittenpä. Ei tässä mitiä. Huomenna kuvatellaan vielä ääniraita The Last Opportunity -videoon ja sitten odotellaan että maestro saa pätkän editoitua ja pätkittyä. :) Parisen viikkoa niin online!!

Palaillaan! Ps. Palasin myös tänään koulun penkille noin fyysisesti. Saa nähä missä vaiheessa alkaa tyhmpiin. :v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti