.

.
Minä (6.), Jussi Vilkkilä (2.), Eeli Halonen (1.)

maanantai 16. helmikuuta 2015

Hiljaiselon jälkeen on poutasää

Mortonkos!

Perskele nyt on jääny lokkailut vähäselle. Melkeen 2 viikon tauko niin, etten ees huomannu? No kai se kertoo siitä että mitään ei oo tapahtunukaan ja ei dieetti oo edistyny. :v Tankkailut viimeks saatiin tehtyä ja nyt on jatkettua dieettiä siten miten ennen tankkailua.

Paino on silti pudonnut tasaseen tahtiin. Viime viikosta aamupainon viikkokeskari putos taas tasan kilolla. Liha vissiin suhisee sen verta kovaa tahtia, ettei nälkä ees pahemmin vaivaa? No tietysti päivässä on aina ns. pahin kohta, jos treenaa aamupäivästä -> treenin ympärille hieman tukevammat ateriat lyhyemmillä väleillä -> illalla nälkä. Jos taas treeni iltapäivästä/alkuillasta ja aikasin noussut ylös -> aamulla kärvistellään. Liha siis suhisee, oli miten oli! Illalla oon kyllä koittanut syödä tukevammin, vaikka sitäkin kritisoidaan..



Kannattaa myös kuunnella kaverin sanaa, sillä oon melko varma että oon just ton näkönen 9 viikon kuluttua..!

Mitäs tässä. Duunia paiskotaan vielä pari viikkoa, sitten aika keskittyä kouluhommiin (tai ainakin yrittää) ja dieettiin. Loppukiristelyäkin täytyy varmaan harjoittaa, että tulee semmonen sopiva dieettivitutus päälle. Kyllähän se nytkin aina välillä käy kyläilemässä, mutta yllättävän helpolla ollaan tässä nämä 17 viikkoa, so far, selvitty.

Nyt mulla ei ole mitään maatamullistavaa videota, jalkatreenistä tissienläpsyttely sarjaa. Kyllä saatiin noillakin takareidet kipeiksi (kuvattu 4 päivää sitten ja tänään tulis taas tykittää jalat, "onneksi" etureisipainotuksella..)



Eipä täsä mitään kummempaa. Videosarjan kuvailut jatkuu Niken kanssa taas, maaliskuussa saatte vikan episodin ennen kisoja sisään. Kyllä tää kuntokin on mennyt eteenpäin, sopivassa valossa ja kulmassa näkyy latsista alavatsaan verisuoni!!1 Tosin valojen ja kulmien täytyy olla v**un kovaa sopivat! Toivottavasti lavalla on josko ees yks letku näkyis jalkapöydästä etupenkkiin.

Ainiin, loppuu vielä: VL! Terveisiä vaan.

EDIT:
Jatketaanpa tähän samaan aiheen pysyessä samana ja asiaakaan kun ei vieläkään ole ilmoitettavaksi! Parempilaatusta jalkareenipätkää. Eri mentaliteetti reenissä vaan tässä kuin yllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti